93/2/12
11:57 ص
بسم الله الرحمن الرحیم
آنچه از بیانات آقا (دامت برکاته)، در روز کارگر دریافتم؛
این است که در ابتدا باید موضع خودمان را نسبت به کار و کارگر مشخص کنیم
نگاهِ همراه با تکریم و احترام به کارگر باید داشت و اساسا این که همه، کارگر هستیم در معنای عام(1) و این که از نگاه مخاصمه آمیز بین کارفرما و کارگر بپرهیزیم. و همه در جهت رسیدن به دستاورد ها، باید هم تلاش و هم همکاری کنند.
دوم- اینکه کار را با تلاش و اهتمام، درست انجام داد. که کسی که کار را درست انجام دهد، مورد رحمت خداست.
سوم- اینکه حقیقت کارآمدی، ناشی از دانش، هوش، پشتکار و ابتکار و عزم راسخ است. و نیز قدرت تحرک بالا
چهارم- توجه اکید به عزم ملی و مدیریت جهادی. که ترسیم کننده ی آینده ی ماست و توجه و عمل به آن، مجموعه و یا کشور را در اوج قرار خواهد داد.
پنجم-عامل مهم مدیریت جهادی، عبارت است از خودباوری و اعتمادبنفس و اعتماد به کمک الهی که در این صورت، راه ها به سوی انسان، باز می شود.(در صورت توکل و استمداد از خدا)
ششم- نباید کار را دست کم گرفت.و به پیشرفت هایی کسب شده، قناعت کرد . باید برویم به دنبال ابتکارها و راه ها و میانبر هایی که نرفته ایم!
هفتم-همه از هم استفاده کنند که این هم افزایی موجب پیشرفت های بیشتر می شود
هشتم-تحریم، مال جاییست که دست ما بسته است! در هرجایی که شما از خودتان تحرک و پیشرفت نشان دهید، طرف احساس می کند تحریم یک کار لغوی است، کار بیهوده ایست، کار ابلهانه ایست!
نهم- هرجا شما قوی بودید، توانا بودید، روی پای خودتان توانستید بایستید، آنها(قدرتهای کوچک و بزرگ دنیا) مجبور می شوند مودبانه تر برخورد کنند، منطقی تر رفتار کنند؛ این کلید حل همه ی مشکلات کشور است.
دهم-باید کشور، از درون بجوشد. تولیدتان را اقتصادتان را ، آینده تان را باید خودتان از درون تامین کنید.
(1): «...آنچه ما همیشه بر روی آن تکیه کردیم، تأکید کردیم و از بن دندان معتقدیم که برای کشور، برای فرهنگ عمومی کشور یک ضرورت است، عبارت است از تکریم و احترامگذاشتن به کار و کارگر. کارگر معنای عامّی دارد؛ امام (رضوان الله علیه) میفرمودند: پیغمبران هم کارگر بودند؛ همینجور است...»
#آنچه_از_بیانات_آقا_بدست_آوردم
پیام رسان